Thursday, December 23, 2010

DALAM SETAHUN , AKU TENGOK WAYANG 2 KALI AJE TAW, SADIS TAK?

Assalamualaikum blogger2 tercinta..
korg sehat? aku pon sehat2 aje, 
alhamdulillah...
sekarang nieh aku tgh countdown nak balik KL
sem baru dah nak bermula...aiyooo!

musim nak kena migrain bagai akn bermula..
musim ta ckup mkn ikat perot pon bermula..
musim jerawat tumbuh mekar pon bermula..
musim mandi pagi2 buta laju2 pon bermula...
kire semua lah bermula...
ok, aku suda lari dari tajuk..
biaselah, kalo bab introduction mmg maw yg power2 aje..haish

mcm korg bace title kat ats tue, YER, sume tu adalah kebenaran..
tahun nie kali pertama aku tgk cite Toys Story 3,
dan kali kedua Hantu kak Limah Balik Rumah..

aku dgn adk aku org paling kuat menjerit time tgk cite nieh..
dasar penakut hantu... hahaha
ader sbb ukei nape aku tgk wyg hanya dgn Family aku aje..
kalo dolu-dolu masuk wyg dgn godzila, kalo cite tue ta best, 
aku tido aje..same jela kalo masuk dgn kwn2 pon..
tp godzila nie larang bebenor aku masuk wyg dier ta der..
oleh sbb tue la, 1 thun stgh aku dok kat KL,
wyg dkt Times Square tu aku ta pnh jejak..
dier takut nt aku tido ta hengat dunia, 
badan kena raba pon ta sedar..haha..
samela mcm  aku naek tren, salu tido ta henggat dunia,
nasib baek salu balik najwa ader kat sebelah,
boley tido ta yah pk sape2 nak raba aku..
ta kan la Najwa yg kaum sejenis aku tue nak raba aku kowt? hahaha..

tp skrg aku dah mningkat dewasa..ta la cuai cam dulu...
godzila pon da mcm ta kesah aku nak masuk wyg dgn kengkawan sume
janji tawu jge diri sudah lah..
pnyer la syg balak aku tue kat aku..haha..
korg jeles, mmg patot pon.. :P

nanti taon depan, kalo sape2 nampak ader
pompuan yg cam jakun2 depan counter tiket wyg dekat 
times Square tu, sila la tegur yer..
AKU LAH TU !

see, jakun tak? hahaha
babai !


bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

8 sayang blog lina:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

haaaa.okei la tu dear,tgok jugak.nis ni susah nak tgok wayang
huhuh

nora said... [Reply to comment]

woit slumber2 je ko promo pakwe ko kat sini

karang fasha sanda baca, sia2 dia rampas pakwe ko ngehngehngeh =p

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@Anisa Hang Tuah

nt kite same2 tgk wyg nak x anisa :)

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@nora

pakwe i bukan taste fasha sandha kot noa.. hehe

Shag said... [Reply to comment]

Pergh~ Kental gila tgk 2 movie je setahun. Shag boleh gila tak jejak kaki ke GSC sekali sebulan. Muahaha :D

nora said... [Reply to comment]

hahahhaaaa

sib baik...selamat

sHeRrY said... [Reply to comment]

though i didn't actually read this post because i don't speak malay but anyways, I've also seen Narnia3 :]

lolitasinta said... [Reply to comment]

hee . ciann ye . loli pn ta salu gk neok movie ne ^^