Saturday, January 1, 2011

AKU SAMBUT NEW YEAR SAMBIL MENANGIS, TAPI KAU?

Aku bersyukur 2011
dapat aku rasai...
 aku panjatkan doa setinggi2nya
ke hadrat ilahi kerana
benarkan aku merasai 2011 nieh..

ok,cukuplah tue wat ayat pasrah...
aku ta rase pape pon New Year nieh..
azam taon lepas pon ta tercapai ag,
nak kurus,tp ta kurus2 pon ag..haha
ta pela,janji hidup aku dipermudahkan,
aku dah kire bersyukur ya amat..

semalam aku dgr bunga api dari umah sewa aku nieh,
rase cam negara kite kena BOM lak..
mane tak nyer, kuat gilosss..
ta la aku terkejut sbb da agk akn ader bunyi gitu..
tp malas aku nak kuar ke balkoni,
sebab mud sambut new year da ke gaung..
menangis aku ko tawu..
sensitip bebenor..
len la org tue, sambut new year kat genting smp ta egt aku..

sila ignore ape2 benda yg ader di belakang aku, sekian..

HAPPY NEW YEAR!!!!!
Babai!

bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

3 sayang blog lina:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

nis nampak baldi!
hehe

hmm.malam tadi pun nis nangis2 time sambut new year
agak emo.

happy new year yaa

(:

pic tu kamu comel

manna_salwa said... [Reply to comment]

yg semalam biakan jd semalam.. hr ni epi2 la ye~!

sbb tu HAPPY new year.. bkn SAD new yaer..

:)
senyum slalu.

Cik Moon said... [Reply to comment]

alahaiii..ciannyer... cikmoon rilekss jerk... sambut dlm tdo... bestnyer layan tdo...dibuai mimpi indah.. ngee~