Sunday, May 1, 2011

OHHH YEAH , EXAM SUDAH HABISSSS !

Assalamualaikum semua !

pagi tadi last paper exam aku tok sem 4 nieh..
paper economy,
alhamdulillah, boleh lah jawab..
x tawu boleh score ke tidak..
huuu ~

walaupon datang agak lambat tadi
(mane ader lmbt,aku smp 15 minit sebelom start paper)
tp sempat lah tok aku tenangkan diri,
belek2 soklan smbil pilih2 soklan mane
nak jawab tok essay 40 markah tue..
n jawab dgn tenang hati smbil mguap nak dekat 10 kali..
tido lambat bgn awl,
gitu lah jadi nyer..

pas abis exam semua org berpeluk-pelukan..
ucap selamat tinggal
yelah semua nak balik ke kg halaman
menemui ayahanda dan bonda tercinta..
aku biler nak balik?
ta dpt aku nak decide lagi..
ader plan yg nak dijalankan..
hohoho ~
tp seriously mmg aku dah rindu tahap
tak dpt dibendung lagi dah nieh..
sob sob sob..

mama abah adik,
si kucen2 cheeky,along,koko,baby,manes
dan ta lupa jugak si hamster mek ani,
tunggu kakak mu pulang dari rantauan..
ta sabar nak golek2 dari depan pintu umah smp pintu dapur,
al maklum lah, dah terlampau rindu rumah, ahaks!

tadi sempat la merayau kat Jusco kejap..
Lrt Pandan Jaya sesak dgn budak2 batch aku yg berpusu-pusu
nak g PWTC..
ari nieh ari last pesta buku Karangkraf..
aku tak g..
sure sesak, aku ta suke himpit2 bagai nieh..
jadi lebey baek cuci2 mata kat Jusco..
dan TER beli lah barang sikit.. ngeh2..

tp sebelum mronda kena lah isi tenaga kuda dulu..
baru lah boleh bergerak dgn lancar nya..
singgah mkn KFC jap..
kena lah rase menu terbaru dari KFC..
ape tue.... ???

tadaaaaaa...

 Original Receipe Chicken Chop Combo !!
superrrr nyum nyum ~

 close up cikit...

ayam chicken chop with mushroom sauce,
jagung
and wedges..
oh lalala ~
(tiru ayat syafiq skema ) ;P

 mase ayam chicken chop aku tinggal byk nieh 
aku dah kenyang thp nak pengsan dah..
aku bg cikit kat Farah soh dier abiskan,
al maklumlah, mbazir amalan syaitonirrojim..

 so tadaaaaa..
clean n clear dah pinggan aku...
walaweh, penoh perot kawe..
berbaloi baloi weh..

 tgk muke aku tue haaa..
muke kenyang kalo kena tampo sure termuntah balik..
huhu..
air yg dpt sekali dgn set nieh air gas..
aku mmg susah la kalo soh minum air gas nieh..
baru 4 5 kali sedut air gas nieh,
dah sedawa barang 2 3 kali..
kuar gas kat hidung aku taw..
nie sbb aku ta tahan minum air gas..
so air gas mmg ta dpt diselamatkan..
terpaksa membazir..sob sob sob..

peneman waktu makan sure lah Farah Baharin..
housemate tercintaaaaaaa lalalala ~
aku ckp kat Farah,
asal ko tido time aku amik gambor ko?
hahahaha..
tanya dalam perli,
ta fhm mksd aku?
sila masok tadika semula okeh!
muahahahaha..

so di masa2 cuti nieh boley la aku melayan cite2 korea
yg berlambak2 lam lappy aku nieh..
smp penoh hard disk..
nsb bek ta der external,
kalo ta abis sume cite aku tgk terus pandai
kecek korea..hehehe
aku ta fanatik sgt,
org kat dlm gmbr ats nieh dgn kwn semangkuk nasik aku tuh 
pergghhhh, fanatik giler dgn korea..
kalau ader exam paper kuar soklan sal korea,
sure dorg A++..

ukeilah,
nak rehat2 
nt nak kemas buku n bilik yg dah rupe
kapal nak karam..
baju ta basuh pon da bergunung,
nt update lagi..
BABAI !

bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

7 sayang blog lina:

Cik Ungu Kamila said... [Reply to comment]

selamat bercuti yaaa ! yeppi ! cik ungu last paper selasa ni :)

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@Cik Ungu Kamila

thanks ~
gud luck dear ;)

cT cOmey said... [Reply to comment]

da abes paper? tahniah.. patOt la boleh makan kfc chicken chop.. huwaaa....
menanges x time makan? i mean sedap sgt ke? bape ek.. chicken chop 2? nak jugakk... pas exam anti nak mkan gak la.. ^_^

CN said... [Reply to comment]

macik, klo kuar soklan pasai korea..sure aku jawab pejam mata.. hahahha..tambah2 lagi klo soh bg komen ttg group yang nk tiru k-pop tu, jd byk idea.. aku tgh learn korea :) bapak fanatik aku nih

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@cT cOmey

sedap wowowowow..reasonable lah harge dier..super knyg n super sedappp

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@CN

yolahhh nenek ku najwa yg hebad korea..ngeh ngeh

CN said... [Reply to comment]

kamsahamnida ahjumma :)