Monday, July 11, 2011

BERDEBAR TUNGGU TARIKH WAT JPJ , OMJJJJJJJ ;p

Assalamualaikum semua ;)

omj lah sgt.. xsesuai dgn aku..hahaha..aku dah abis wat latihan memandu 8 jam, skrg tgh tunggu cikgu aku gtaw tarikh wat JPJ and Pre Test JPJ. aku mintak nak wat mase cuti mid sem, tp bler terkenangkan kg halaman, ibunda dan ayahanda tercinta, serta makanan-makanan yg lazat kat Penang, adeh, jadi berbelah bagi lak skrg.. lantas, aku pon byk2 lah berdoa agar 20hb full and dapat 27hb..wakakaka.. 

memula niat aku xnak la ponteng pape kelas sbb tue aku pilih nak wat time mid term breaks, tp bler Ecah pon nak wat time 27hb nt, so aku pon mcm dah ader geng ponteng, terus aje terniat nak wat 27hb gak..haha teruk gler perangai...

sayang nak ponteng kelas bler teringat sem nieh sume killer subject (setiap sem aku wat statement nieh, hape da) tertinggal satu hari nun jauh lah anda ketinggalan.. nak2 pulak kelas aku belajar macam exprezzo (ape benda aku sebut nieh). mcm takut nak amik risiko tp mengenangkan aku nieh dtg kelas pon cam tue xdtg kelas pon cam tue jugak, jadi BISA lah aku memonteng.. sem nieh aku xponteng atau mc lg taw.. sbb pe, malas nak wat surat then cop dekan bgai..haishh..

kalo dapat balik on time yakni mid sem breaks start 15hb petang pas abis test marketing jam 5, maka esoknya akan sampailah aku ke kg halaman (kg lah sgt, kelantan br kg sebenar ) iaitu Penang. dalam otak dah pk nak mkn mcm2 dah.. yelah,cuti seminggu aje nieh.. xcukup okeh.. aku nak mkn ;


1st: char koay teow + teh ais
2nd: satay ikan
3rd: duriannnnnn
4th: ABC
5th: yong tau fu
6th: koay teow sup
7th: masak lomak udang (mama masak)
8th: laksa
9th: BAHULU kat Tesco
10th:  Tomyam (mama masak)

disebabkan time mid sem breaks mmg aku jadi tkg masak, jadi dah lame la aku xmkn masakan mak aku, time aku ganti pose je mak aku masak, so egt nak pose sunat lah nt..haha... jaat x ?

oklah,da panjang lebor aku melalut, nak2 pulak hobi aku yg terbaru ialah melalut..hik3.. till then, BUIBUI ;)


p/s : doakan aku xpulang dalam keadaan sebegini okeh ;)



bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

2 sayang blog lina:

kpah k-poh said... [Reply to comment]

banyaknya nak makan....jom ikut mama buat beskut ler....heeee..

Syue said... [Reply to comment]

Msr stress je kan bila lecturer ajar laju gilaaa. Takpe, good luck with ur studies and also that JPJ test :D