Sunday, December 26, 2010

PERLU KE KURUS TOK JADI FASHIONITA?

Assalamualaikum..






actually ramai lagi blogger fashionita
yg aku follow up blog dorg..
ape yg leh aku cakapkan kat cni,
aku adore gler2 kat dorg..

dorg berani tok berfesyen,
dan lebey best lagi,
dorg nampak superb, cantik, gojes!
jeles tue, of coz lah kan...
mereka terlalu cantek wehhhh ~

tapi adakah sbb dorg kurus,
br dorg dapat gayakan baju2 lawa cam tue?
kalo cam tue aku lah org yg paling sedey
sbb bodyshape aku mmg cam tong drum,
nak mix and match pon sume ta masok..
ketat tang perot,ketat tang bontot..
boley nanges taw bler terkenangkan sume nieh..
wuhuhuhuhu..

oleh itu, azam tahun nieh aku nak bersungguh2 lah
kuruskan badan..bukan tok berfesyen aje,
sbb tok jage kesihatan..
almaklumlah, umo dah nak masok 20..
cukup2 lah bersuka ria ta egt sakit d hari tua..
wish me luck ukei...

Babai !

coret2: maaf yer,Lina cilok gmbr dorg tnp kebenaran..lina cume silent reader:)

bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

7 sayang blog lina:

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

wowww
mereka sume cun cantik

cn said... [Reply to comment]

aku muda g weyh..bru masok 19..xmo 20..
sadis weyh..lmbt g nk 20..

p/s: adiah ari jadi aku masokkan awal2 dlm beg

dya adriza said... [Reply to comment]

hehe x jugak. klu pndai bergaya, cnfirm nampak vogue punya!

Lady Fine said... [Reply to comment]

tak semestinya kurus je bleh bergaya..
tapi elok la kuruskan badan kalo nak elak penyakit..:)

Riha NCL said... [Reply to comment]

cantik tu terpulang pada mata yang memandang. definisi cantik tu bukan pada kurus, bergaya, muka licin ke apa tapi pada mata yang melihat dan akal yang menentukan cantik ke tak.

yes, fashionista sume tu memang bertuah. selain dilahirkan cantik, mereka jugak kurus dan dtg dari family yang berkemampuan. i also adore them.

xpe la lina, yang penting pada si dia, awak yg paling cantik. tu dah cukup.

MiZi said... [Reply to comment]

ala xperlu... kalau badan besar leh jadi model baju ibu mengandung ke. kan kan kan

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/abang-senyum-demi-adik2-abang.html

nora said... [Reply to comment]

i rasa yg penting berani + ada fulus ar, ngehngengeh

kurus ke tak ke belakang kire ha