Thursday, January 6, 2011

KENAPA AKU SUKE JADI SILENT READER?

Assalamualaikum semua!

aku baru pas abis makan nasik lauk ikan sambal
dengan telor masin RM4.20 beli kat kedai bwh umah apartment nieh..
tawu ape yg mahal?
telur masin separuh tue yg mahal, 70 sen..
tp tapela,telor masin tue sedap..
kat mane tah dier beli..
boley aku beli byk2 wat stok sebulan..
nt mesti dpt discount kan?kan?
bia bankrupt pacik tue..
hahaha

ok,berbalik kepada topik..
kenapa aku suke jadi silent reader?
2 sebab aje..
pertamanya....

aku sorg yg low profile..
alasan talei blah..
iye,aku sgt malu tok expose sape diri aku..
tp apesal lak aku wat blog then cite sehari-harian ape jd kat aku?
sbb aku suke menekan2 keyboard, merapu meraban,
hahahaha..tak lah..
takkan lah org low profile talei ader blog kot?
aku manusia jugak wehh..
lagipon sharing is caring then caring is loving kan,kan,
so phm2 sendiri la ape aku nak mksudkan..

keduanya....
habit aku mmg gitu.
aku bler bace blog blogger femes2,jarangjarangjarang
sekali aku tinggalkan jejak di komen mahupon di shoutbox..
sbb ape? aku tamau nt aku kecewa bler dorg tak buat 
kunjungan balas kat blog bawahan cam aku nieh ha..
aku sedar sape aku nieh..
pasrah gler kan?kan?
tak lah,bukan tue alasan nyer,aku merepek aje td..
hahaha,actually..
dah jadi habit..
aku bukak blog dorg, bace entry,bace kumen berjela2,
tekan nuffnang then blah..
walaupon entry blogger femes cam cik epal mmg superb,
thumbs up lah entry dier,
tp nak tinggalkan jejak tue cam segan2 silu aje..
kalo lah 1000 org perangai cam aku,
cam ner lah blogger2 yg laen-laen nak jadi femes gak kan?
tp jgn risau,bab2 klik iklan mmg aku rajin,
walaupon aku silent reader
hahahaha,
Babai !

tak tawu ape faktor aku letak gmbr nieh :P

bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

2 sayang blog lina:

Amie Amisya said... [Reply to comment]

hehe. same la kite. huhu.

Novelgurl said... [Reply to comment]

same la.ceewah..hehe..dlu kerap sngt jadi silent reader..skrng x berapa silent dh wlupn de gak lg.hehe