Sunday, February 13, 2011

LINA JOIN CONTEST PHOTOSHOOT PERCUMA , YEAYYY !

Assalamualaikum semua !

Hari nie lina nak join contest daripada


adiah nyer mmg cukup best lah !
package photoshoot yg bernilai RM 150 hengget babe,
PERCUMA, 
so mari lah kite kawan2 blogger sume join contest nieh..

syarat - syarat pon mudah,
tarikh tutup contest pon lambat ag tuh..
1 hb April 2011..
so ape tunggu lagi,
klik3 link kat atas tue yer ~
 
aku tawu contest nieh dr fb Faridah Mohd Fatah


 
 1st :SEBAB FARID HARON KENA PILIH AKU

 actually aku salu bace blog fashionita macam  
 dan banyak lagi lah..
aku silent reader, terlalu kagum smp ta berani nak letak
 jejak kumen.. silent  reader ukei, bukan stalker..
aku kagum dgn keindahan photoshoot dorg,
yer,aku sebagai sorg pompuan mestilah jeles
 daripada sorg yg biase2 aku berani nak berfesyen..
aku cakap ta tipu pnyer, ta caye ley scroll blog aku,

aku sebelum ader blog, tahun 2009

aku selepas ader blog, 2011
lagipon aku tawu sape model lam banner tue,
tol tak..
hehehe..

pendek kate minat aku dalam photoshoot tu amatlah tinggi,
teringin jugak nak merasa gambar diambil oleh Farid yg pro,
di edit lawa lawa oleh Farid yg pro,
DSLR tak dek, jadi bila lagi nak merasa DSLR Farid yg pro an?
hehehehe
namun disebabkan tiada peluang,
aku diam kan jela..
nyaris2 jugak aku nak join promotion package
yg farid buat, tp bulan february nieh sgt sengkek sekali..

p/s: saya dok kat pandan jaya aje, kan dekat tue..

2nd : TEMA PHOTOSHOOT

aku teringin nak wat photoshoot yg mcm Irine Nadia Marcello 
wat dgn BF dier tue mcm kat entri nieh,
tp malang nyer BF aku ader kat Johor lak sekarang..
so aku egat aku nak photoshoot dgn
GF aku a.ka kawan pompuan iaitu
kami berdua nieh tak sopan, ayu apetah lagi..
tapi kami giler CAMERA
jadi aku egat aku nak tema
TAMAN PERMAINAN
yg menandakan kami nieh
sejak kecil lagi berkawan rapat..
(tala kecik mane, mase form 4 je pon)

pic from google
lagipon bagi amatur mcm kami berdua nieh,
perlukan banyak equipment semasa bergambar,
barulah ta kekok, ye dak?

tap kalo wat kat taman reakrasi pon ok gak..
cam kat Taman Pudu Ulu tuh..
lawa gler taman tuh..

pic from google
latarbelakang hijau selalu nyer membantu dalam
menyerlah kan gambar ..
disebabkan kami model yg ta cantek tp chumell,
jadi background yg superb seperti taman di atas,
pasti dapat mengaburi ketidak lawaan kami right?
hahaha.. ape ape pon, kami berdua berkeyakinan tinggi..
sebab kami pernah berkerja sebagai Business Advisor..
confidence is the most important thing kan kan kan?


haaa, abis dah...
ta tawu dah nak tulis ape lagi..
eh lagi satu, kalo Faridah Mohd Fatah bace gak,
i classmates Aishah Anee
hehehe,
ukeilah sampai di cni jelah entry tok contest nieh..
harap dapat puaskan ati para juri sekalian..

till then, BABAI !

tag tag tag



bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

2 sayang blog lina:

Farid Haron said... [Reply to comment]

:) thanks sebab join ! gudluck ! nantikan keputusan contest bulan april nanti ok :)

Farhah Zaidah said... [Reply to comment]

wah....teringinnyer nak joint...kiter pun teringin nk berphotoshoot mcm irine la...sgt cun kan...heee.. thanks dear sudi komen entry kiter..