Thursday, May 26, 2011

DAH ADER KAT KL , DAH DAFTAR SEM BARU , DAH RASE SAKIT KEPALA

Assalamualaikum semua !

pukul 7.30 pagi tadi selamat aku mendarat di rumah aku selepas semalaman berada di dalam tren tok pulang ke KL. sakit badan aku, dh lame sgt naek tren tak pilih seat duduk, asik amik seat katil, naek2 tren aje trus tak sedor diri. org mai ketok baru terjaga. lena gler. nasib las station butterworth. kalo terlajak pon ta der lah parah sgt nak soh abah aku mai ambik.

sampai2 aje relax2 kejap. iron2 baju, mandi2,ciap2 pastu menuju ke kolej dgn malasnyer. nasib baek lah urusan pendaftaran kejap aje. org pon ta ramai. aku ciap daftar lam pukul 11 lebey, so dah alang2 ciap awl aku dgn najwa pon g lah beli brg dapur cikit kat Jusco. beli ckt2 aje dulu, tgu dwet elaun masok nt br g beli lagi. tapi mcm tak der ape dah nak beli. megi ader 2 jenis lagi, sardin 3tin, telur 12biji, ader sosej dlm peti, chipmore wat sarapan,kuaci wat mgunyah, kismis bler rase nak mkn mknan manis, dan.. oo tu jela. brg2 basah nt aku beli kat kedai area umah aje. kire boley hidup dh la nieh..

sakit kepala sebb ape? adelah. biasalah kalo dah masok sem baru, mcm2 kene beli baru, dah kene beli baru, dwetlah pulak kan. nsb bek aku dah biase mkn ckt, jadi blh cut cost mkn. cost mbeli belah kene saborlah dulu. and cost blaja memandu sdg dipertimbangkan, nak abiskan 8jam nieh..tak sabar nak blaja mandu..hohoho.

k lah, nak golek2 lam bilik. badan pon letey lagi, padahal dah mgeroh bapak dasat petang td, qada' tdolah sgt. nak rehat2, wat keje2 ayam, mgu depan talei wat dah sbb nak start kelas dah. huuu, sakit kepala pk. tax,marketing,law,costing,accounting,critical thinking, dont wait for me, cause i dont want u. hahahah.. BABAI !

coret2: result exam aku dekan weh, Alhamdulillah, berkat doa dari sume.hampir satu kelas dekan sem nieh, tahniah lah, cayalah korg !






bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

4 sayang blog lina:

.cik yaya. said... [Reply to comment]

samalah yangg..i hate to do all those things!! HEHE. thanks sbb jenguk blog comot yaya tuh. pixy best!

Eirma Rohayu said... [Reply to comment]

sama lah . seri iskandar lg bosan . :(

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@.cik yaya.

blog yaya best ! maju pixy..hehe

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@Eirma Rohayu

xpe la busan2 pon, nt br rajin ckt study,jadi aje dak nerd tue..