Saturday, May 21, 2011

RESULT EXAM KUAR 25HB NIEH , OMG !

Assalamualaikum semua !

OMG lah sgt.. HAHA. lama rasa ta update blog nieh. bukan sengaja tapi terpaksa. sejak pindah umah nieh line streamyx problem je manjang. macam2 dah bikin, e2 rosak nie rosak, dwet dwet.. tp alhamdulillah malam nieh dah tak tenat can malam2 sebelum nya. kalo sebelum nieh, asal pas maghrib aje line tak der terus. kalo ader asik nak putus aje. meroyan mama aku nak blogwalking tapi talei taw. fb boley lagi ditahan2, tp masuk bab blog terus meroyan. huuu~ 

pasal result exam tue, yer mmg betul. result Uitm kuar 25hb nieh,. nervous?? setiap sem aku nervous. nak tgu kuar page result aku tue lagi satu hal. asyik nak kena refresh aje. setiap kali sebelum result kuar, dok berazam nak tgk lambat2 result. konon ari nie kuar result esok baru nak tgk. tapi tak tahan wehh.. lebih2 lagi bler tgk org post kat status result dier ok lah, dapat dean lah, fail subjek e2 ini lah.. sume tue lah yg buat azam aku nak tgk result lambat terkubur aje. haha.. 
 
sem nieh punyer result aku macam relax aje. bukan sebab dah perform elok ke ape, tapi sebab ari result kuar tue aku malam tue aku kena balik KL and esok nye tue daftar new sem. aku dah sem 5 dah..hoho..mintak2 lah Allah permudahkan jalan aku tok cepat grad. so aku tak terpikir sgt lah soal result tue, lebih terpikir nak bawak balik ape, ape nak kena buat sebelum balik,macam2 lah. macam tadi aku beli kasut dgn nescafe 3 in 1.
 
aku baru berazam nak tinggal kafien tapi mase exam yg lepas aku terminum dan hasil nye elok2 dapat tido kol 12, dah mate taleh pejam sampai pukul 2 pagi.. aku bukan jenis suke stay up malam2. aku lebih suke tido awl bangun pon awl. time cuti ta pe lah, tido tamaw bangun2 terus pon tape sbb badan ta gune banyak tenaga. tp time blaja aku suke bangun pagi2 and study. sebab mase tue otak cergas sgt2. tp sume tue depends pade diri masing2. bangun awl tue style aku.

so kepada rakan2 Uitm semoga berjaya dalam result exam sem nieh, walaupon aku teringin nak dapat dean sem nieh, tapi aku rase mcm tak dapat aje. huuuu.. kalo dapat alhamdulillah, tak dapat sem depan aku cube lagi. yg penting sem 6 aku nak dean. tak kire, nak jugakkkkk.. hoho..doakan aku ye rakan-rakan blog.

BABAI !

 GUD LUCK KORANG !
( aku yg duk cam gangster ala2 manja tue, haha )



bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

6 sayang blog lina:

Ali Kanchan aka Pirate said... [Reply to comment]

Wish you all the best Lina...

N I E S Y A B E L L A said... [Reply to comment]

hehehhe...sme lah! time result kuar siap berazam taknak tengok..ble org lain sibuk post2 dlm fb..sibuk nk tgok jgk :P haha

Mia Liana said... [Reply to comment]

good luck ya... belajar rajin2 tau!

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@Ali Kanchan aka Pirate

thanksss ! ;)

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@N I E S Y A B E L L A

sem nieh kite same2 berazam tamaw tgk awl2 okeh ;)

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@Mia Liana

terima kaseh ;)