Saturday, May 7, 2011

SOMETHING INTERESTING ABOUT MAHER ZAIN !!!

Assalamualaikum semua ;)

disebabkan aku ingin memuaskan napsu aku di youtube,jadi aku pon mgodek2 lah youtube. dari video maharaja lawak,ke video sedetik lebih oleh anuar zain, talking to the moon oleh bruno mars, Dato' CT di ABPBH dgn nobody nya dan sampailah ke video MAHER ZAIN! byk lagu Maher Zain yg aku minat. antaranya For The Rest of My Life dan InsyaAllah. dan mase mgodek2 video Maher Zain aku terjumpa lah video2 nieh..


InsyaAllah Arab Version


InsyaAllah French Version


InsyaAllah English Version


InsyaAllah Malay Version

Sesungguhnya aku bersyukur kehadrat Mu Ya Allah dgn menganugerahi kami pendakwah Islam seperti Maher Zain. Beliau berdakwah melalui muzik dalam pelbagai bahasa, dan paling tersentuh sekali mstilah dalam bahasa Melayu. (sbb knfem fhm lirik) hee ;)

mungkin ramai yg dah tawu kewujudan video lagu InsyaAllah dlm pelbagai version, tp aku ttp nak sharekan. yelah, amik aje contoh cam aku nieh ha. Hari nieh, di pentang yg agak mbahang nieh, baru aku tawu lagu InsyaAllah nieh ader dalam versi FRENCH ! Sumpah KAGUM dgn Maher Zain.

Peminat Maher zain daripada setiap pelusok( betul ker aku eja nieh, haha, BM fail) dunia. tgk aje FB beliau dah bape ramai yg meng'LIKE. setakat yg aku usha tadi dah ader 2,115,631 fans di FB Maher Zain. wahhhhhh..KAGUM KAGUM..

dah masok waktu Maghrib dah pon, nak solat dan sambung berblogging. Cuti semester tak patot disia2kan begitu saje,aku nak on9 puas2.. ON9 keje pekdah ok, theee ;)  see u in the next entry ..

BABAI !


bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P