Monday, June 20, 2011

KEMPEN BLOGGER MIALIANA : TUGASAN KEDUA !

ini adalah entri melekat gune gam gajah, tok entry baru, sila scroll bawah yep!


Assalamualaikum semua !

meh layan gambor dulu ~


ok, mula2 tayang gambor syiokk sendiri dulu ;)

pastue gambar aku dengan peti, nasib bek lah ader peti, kalo x, mane pulak nak tampal

dengan tampal kat pintu bilik aku ;)

baju yg blogger Mialiana kirimkan ke rumah sewa aku nieh muat2 aje dengan aku, so boley lah aku pakai selalu.. mase aku amik gambor2 nieh, aku pakai tok ke pasar malam.. so,sambil ke pasar malam sambil berkempen lah.. lagipon baju nieh corak dier sweet sgt, jadi aku pon cam seronok lak pakai..haha.. nasib lah,aku mmg suker benda2  free..

sure lah dak2 umah aku jeles kan..haha..dorg pon ader blog, tapi x sempat nak join tugasan pertama kempen nieh.. tp aku dah uar2kan siapa blogger Mialiana.. harap2 mereka juga memberi sokongan dengan membuat undian.. lagipon aku tampal kat peti sejuk..hari2 dorg tgk peti sejuk, takkan lah nak wat dek aje kan..

so, bagi pelawat2 blog aku nieh, JOM lah same2 undi blogger Mialiana ! 
1 Hari 1 Undi Okeh!

nak tawu cam ner cara nak undi?



atau saksikan video promo nieh okeh


atau click iklan DIGI AWARDS dekat sidebar tue eh



oklah, e2 aje.. selamat mengundi, and same2 lah kite nobatkan Mialiana sebagai blogger of the year !!!


bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

7 sayang blog lina:

Eirma Rohayu said... [Reply to comment]

nk kate abih cun la tu kan posing camtu ek ? hahaha . lina lina , btw ak jeles , dkt bilik hostel ak nih takde peti ais . huwaaaaaa !

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@Eirma Rohayu

i mmg chumel lah nekss..haha, jeles ker, nt aku pos 1 kat ang okeh!

Mia Liana said... [Reply to comment]

wahhh... terima kasih ya... comelnya lina..

sweet je tampal kat peti ais dan pintu bilik...

kpah k-poh said... [Reply to comment]

sweet macam mama dia..kan..kan..kan..

ISMAIL MD SALLEH said... [Reply to comment]

WOW !!! Ok Cun. Good Idea tampal kat pintu, asalkan tempat yang boleh dilihat ramai orang.. Anyway teruskan berkempen sehingga 20 jun 2011.

Mia Liana said... [Reply to comment]

@kpah k-poh haah... anak beranak yang sweet. happy family...

kyoshi_sousuke said... [Reply to comment]

org 7th syg blog lina mai singgah sini jap...hehhe