Tuesday, March 13, 2012

FINAL EXAM IS TOMORROW BEBEH ;)

Assalamualaikum semua ;)

ahh, macam ceria aje menyambut kedatangan final exam yer lina? muahahaha.. aku tak lah segila tue.. nervous? of coz..sakit hati? tetiba aje nak sakit ati, gila ke?haha..tak yah wat giler lah lina.. kos hidup di tanjung rambutan sangat mahal oh... masalah - masalah sila ke tepi sikit.. bagi laluan aku nak jawab exam sepenuh hati nieh..

esok exam ETR300.. subjek nieh susah dekat part MCQ denga True False aje.. suke bagi aku tergeliat otak bila menjawab.. tolonglah jangan nak main-main dengan otak aku esok noh.. kang ader yang bertukar jadi HULK pulak lam exam hall tue..

masalah - masalah .. hidup tak ceria kalau xde masalah.. tapi aku memang tak suka masalah.. siapa2 nak bagi aku masalah sila-sila kan lah.. sikit pon aku tak terjejas yer puan-puan dan tuan-tuan kachak cantik tak budiman..hik hik...selagi bukan mama abah yang hulur masalah, memang aku tak kesah ape nak jadi dengan hidup korang..puii

eh eh, lupa.. aku nak mintak maaf banyak-banyak kat siapa-siapa yang hati dia dah dihiris-hiris oleh aku.. aku memang kejam dalam bab hiris-menghiris nieh.. tapi maafkan lah aku yer.. kadang-kadang aku tak sedar perbuatan aku tue but once aku dah tersedar, aku jamin hidup korang pasti aman .. dan bagi siapa-siapa nak menghiris hati aku pulak, teruskan jelah.. tue nanti Allah balas.. HEHEHE

dah la tue lina melalut.. sebelum aku tamatkan entry pada kali nieh, terima lah sebuah quote ke natang pe aku nak panggil nieh.. till then, BUIBUI darls ~

people see me as a weak person from the outside but they never realize how strong i am from the inside, so.. don't play play.. muahahaha..

diakhiri dengan gambar lam toilet Flaminggo Hotel , BYE


bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

3 sayang blog lina:

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

all the best :)

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@twinkle twinkle

tenkiu my dear ;)

cIk cUmIe said... [Reply to comment]

pastinye kaw tga menjawab exam skrg..muahaha

ak da amek da etr300 tu sem lpas. susah! naseb baek da lpas. :)