Friday, December 17, 2010

CONTEST KAMI SEIRAS !

Selamat Pagi Semua..
jam kat lappy menunjukkan sekrg dah pukul 12.06am..
so pagi lah kan..
dan yg best nyer aku nak join contest..
cekidout!

contest milik cik yaya,klik SINI
tok terms n condition yer..
13 feb 2011 br abs contest nieh, tp sape tawukan,
kot2 owner contest nieh nak close contest awal2,jadi cepatlah join!

gambar yg dipertaruhkan  >>>>

nie gambar aku (sebelah kiri) myrah (sebelah kanan)
myrah adalah adik godzila a.k.a my boyfie :))
bahagian plg ketara dorg ckp hidung,hahaha

satu lagi syarat tok join contest nieh ialah kena lengkapkan slogan..

SAYA SUKA BLOG THE CHRONICLES OF YAYA kerana blog cik yaya berwarna PINK
dan cik yaya bermata bolat..bolat e2 menawan :))))

tagtagtag .hmmm,


that o'lls..im done dear !



bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

8 sayang blog lina:

aJa said... [Reply to comment]

good luck :)

Anisa Hang Tuah said... [Reply to comment]

all the best
(:

.cik yaya. said... [Reply to comment]

wah!!! thanks join dear..entry kamu dah lengkap semua. hanya perlu tunggu tuah hehe..thanks a lot!! keep in touch yaa

nora said... [Reply to comment]

uiks sama ar

butterflyana said... [Reply to comment]

Good Luck! ;)

misz jue said... [Reply to comment]

iras sgt.gud luck..=)

Anwar Faiz said... [Reply to comment]

a'ah..seiras...len kali buat gambar same warne tudung..gerenti serupa terus..hehe

cn said... [Reply to comment]

nnt aku cube selongkar aku punyer picture ade ke tak..klo ade, aku join..