Wednesday, December 15, 2010

KAU TA TAWU KER AKU TA DER MUD ARI NIEH!!!

ta penah2 nyer aku nak myalak dlm blog nieh
tibe2 wat entry panas kan?
angin gunung kinabalu da smp ohhh
aku nak myalak jugak!

pacik google bg pinjam gmbr nieh

aku tersangat la bad mud wahai rakan2 sekalian..
sesungguhnyer aku tersangat lah benchi manusia yg sgt
puaka perangai nyer..
 
eh manusia, kau nak aku haramkan gula2 getah kat Malaysia ker?
 
kot yer pon ko nak makan gula2 getah kat ats muka bumi
nieh jgnla smp buang bekas air saliva ko merata2 tempat..
eee,jijik taw tak!
abs kena kat suar aku ha!
tak bertamadun ape ko ko ko yg kunyah gula2 getah
pastue buang rata2???
ta pon mesti moral ko rendah tahap orang utan kan?

hello,nsb bek aku berperikemanusian lagi taw..
buatnyer aku mengamuk ta tentu hala
smp buat ujian DNA kat gula2 getah tue
n then siap saman sape yg dah rosakkan suar aku
yg ta sampai 20 hengget tue cam ner???
beregat weh,nsb bek kena kat aku,kalo kena kat tok bomoh,
sekali dier bomohkan air liur ko bia padan muke ko
manusia perangai puaka! hahaha

ok dah..lepas segala nyer,babai!


bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

2 sayang blog lina:

cn said... [Reply to comment]

suar jeans yg mne satu?
waa..kesian kau..
aku lagi kesian..

iniialahaku said... [Reply to comment]

yesssssss....trbaiklah