Tuesday, March 8, 2011

ASSESMENT 3 BEL 312 IS KILLING ME SOFTLY !

Assalamualaikum semua!

huuu, aku ta tawu lah ape akan jadi
dengan assesment 3 aku nieh..
sedey wehh..
aku ta jumpa lagi benda yg aku nak kan tue..
disebabkan aku akan present benda negative pasal company KFC,
maka ambik lah kau lina,
bersedia tok pengsan hari2 stat hari nieh..

aku ta tawu mane nak cr graf sales KFC
yg menunjukkan penurunan sales dorg..
asyik jumpe graf yg meningkat aje..
satu graf yg aku jumpe taon 2005-2006 penurunan dier..
tapi sekali view trus ilang yg 2005 tuh..
mmg cinabeng tolll...
ha, kan ta pasal2 kuar perkataan pelik2
ciap ta wujud lam dictionary ag tuh..

and then test 1 eco is around the corner..
masalah masalah..
tarikh nyer ta tertentu ag..
aku dah plan nak g kursus KPP ari sabtu nieh..
kalo test eco dorg wat ari sabtu,
mmg panjang la aku maki hamun nt..
huuuuuu~
dahla, nak g rehatkan otak yg biul sudah..
kesian kat otak kan,
sem 4 nie mmg kejam ckt dgn otak..
tah bler nak rehat kan..
mehlah kite rehat kejap eh otak..
nt kite sambung sakitkan otak balik,
BABAI !





bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

6 sayang blog lina:

Ct Aja said... [Reply to comment]

good luck k....

En Hazwan & Cik Syazz said... [Reply to comment]

wat elok2 untuk bel tu, kene present kan nnri..huhu

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@Ct Aja

macehhh aja ;)

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@En Hazwan

sure! macehhhhh~

cahaya harapan said... [Reply to comment]

good luck!!! hg pensan g taw aku..aku antar p ospital!!(^.^)

Eirma Rohayu said... [Reply to comment]

Ahahahahaha suke suke suke lina jd gila ! Hak !