Monday, November 21, 2011

KELAS DAH BERMULA, EH, APESAL HARGA BUKU NIEH MAHAL SANGAT HA ?

Assalamualaikum semua ;)

setelah puas bergolek ke sana ke mari, maka terpublish lah entry sia-sia nieh.. nampak gayanya 1st day kelas tersangat lah enjoyy sebab xde homework (tak macam orang tu ;P ) dan kelas petang pulak dibatalkan.. maka haruslah pulang ke rumah dengan hati berbunga-bunga sambil dengan laju nya membeli asam pedas ikan ape tah aku tak tawu, tapi sedap dan makan dengan seleranya.. haha.

namun apa yg menyerabutkan kepala hotak aku yg makin mengecil dek kerana usia makin menambah nieh ialah harga buka yg superb mahal.. hoii, rabak poket bapak den.. yelah, duit buku dah melebihi bajet waa sebagai seorang student tajaan Mara. Mara bagi banyak jugaklah, tapi dok dekat KL nie RM100 dah macam RM10 dah.. mujur aku tak kurus sebab apa-apa pun aku dahulukan perot aku dulu.. macam mana nak study kalau perot berkeroncong..ye dakk?


Audit Textbook : RM65
Audit Manual + past year : tak ketahuan lagi
ETR Textbook : RM 20
ETR Manual + Past year : RM35 ( menurut najwa )
MAF 330 Module : RM 48

TAX dengan FAR just ada pastyear n module aje kowt

ha..cuba demo-demo sekalian total up sikit jumlah tue.. itu belom termasuk duit potostat notes bagai.. hadoiyaii..makin kurus bapak den.. jadi misi sekarang ialah mencari buku teks audit secondhand dan apa2 buka lain yg secondhand jugaklah.. supaya penjimatan kos dapat dilakukan..dan supaya aku tak payah la nak ikat-ikat perot yg membuncit nieh.. haha..

dahla..cukup-cukuplah tue mengarut petang-petang macam nieh.. jumpa lagi di lain entry, till then, buibui


p/s: dengar2 gov bg voucher buku RM200 kat student ipta/ipts? betul ke ha?




bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

3 sayang blog lina:

AISYAH@AISHAH said... [Reply to comment]

tu dh kurg la tu... mase kiteorg ag mahal -.-

ummi sumayya said... [Reply to comment]

HAHAHA ! kelakarlah , ayat " supaya tak payah la nak ikat ikat perot yang membuncit nie " BHAHAHAHA ! mintak mintaklah cerita pasal voucher tu betul . amin . belajar rajin rajin ! moga pointer anda 3.99 ! ^.^

CN said... [Reply to comment]

audit manual + past year = rm16
sah2 hang kurang tahap pendengaran.len yang aku habaq, len hang translate.. aishh etr text book rm 30. modul 15, past year 10.