Wednesday, January 11, 2012

LELAKI PERANGAI CAM KAU, MEMANG SANGAT TAK COOL LAH , NAMPAK BODOH LAGI ADE , CEH .

Assalamualaikum semua ..

hari nie ada satu kelas aje iaitu kelas TAX jam 12 tengah hari.. jadi selepas kelas aku and the geng nak makan lah tengah hari.. kalau jam dah 2.30 petang, memang lauk-lauk semua licin lah.. kuah pun kering aje..  jadi sepakat lah kitaorg semua nak makan goreng-goreng aje.. aku pun order lah mee bandung.. aku kurang makan mee, tapi aku takut lah pulak nak order koay teow bandung, tak pernah pulak aku tengok orang makan.



sambil-sambil asyik hirup kuah mee bandung, mai lah sorang mamat nieh kat tempat makcik dengan anak lelaki dia sediakan makanan (dapur) dengan lagak OTAK TAK CUKUP BULAN,  sound budak tue.. dia tanya mana air dier sambil BUAT AKSI CAM BUDAK PENDEK AKAL . yang aku paling pantang dier sound budak laki tue dengan aksi BODOH tue depan MAK budak tue..

HOI BUDAK PENDEK AKAL, kau TAK DE ADAB ke? OTAK kau dekat mana? dalam PEROT BULAT kau tue ke? hormatlah sikit orang tue.. aku geram gila mase tue, ape yang aku kunyah pastu semua rasa tawar, semua tak sedap, perasaan dah bercampur baur, marah dah membuak-buak, nak aje aku TAMPAR LELAKI tue, tapi aku tamaw ar KOTORKAN TANGAN AKU UNTUK BUDAK LELAKI BODOH MACAM TUE.. ha, tengok, kan aku dah marah nieh..

geng-geng aku pun makan cepat-cepat, nak BLAH aje dari situ, sebelum kitaorang BLAH , BUDAK LELAKI PENDEK AKAL tue buat hal lagi.. dari kerusi tempat dier duduk, dier dok jerit-jerit mana air dier.. BODOH LAH KAU.. kalau nak cepat bancuh ar air sendiri.. nak tunggu orang bancuh air pun tak leh sabar, inikan nak bersabar dalam hal lain, MEMANG TAK AR BRO .. siapa yang nak buat kau jadi SUAMI kalau perangai cam &%&%%&%$ tue.. 




patutunya kau respect lah budak tue, siap tolong mak dier berniaga lagi nak sara hidup, kau, dok habiskan duit pinjaman dengan duit mak bapak kau, pastu belajar cam TAH HAPE HAPE aje.. kau ingat COOL sangat ke PERANGAI BODOH kau tue, hoii, sangat TAK COOL lah bro.. kalau luu kena langgar kereta gua TEPUK TANGAN lagi ader lah bro, manusia cam luu buat rosak agama dengan bangsa gua aje..

puas hati aku.. aku bende-bende lain aku tak kesah, tapi kalau dah masuk bab mak bapak, aku memang tak leh terima.. pantang aku tengok.. aku langsung tak leh nak bayang kalau mak aku yang kena, perghh, aku rase tak hidup laki &$##^$U%@! tue.. memang duk kat bawah tapak kaki aku ar.. 



ok bye ~


bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

5 sayang blog lina:

nonyy said... [Reply to comment]

Heuwwwww , mmg tak cool pongg . Haha . Kang ni makan dia .

Lina_Lin said... [Reply to comment]

@nonyy

tawu xpe..bende simple cam gini pon nak kecoh..

twinkle twinkle said... [Reply to comment]

kene belaja sivik balik tu

Puan Pelangi said... [Reply to comment]

adoyy . spoiled ! p sekolah tinggi tapi adab rendah . jauhlah dari anak anak saya . #sakithatiniebace

Eirma Rohayu said... [Reply to comment]

asal kau tak cucuk dye gn garpu lina? hahahahahaha.