Saturday, January 28, 2012

OXY 5 : ACNE PIMPLE MEDICATION , PENEMAN TATKALA MUSIM EXAM MENJELANG :)

Assalamualaikum semua :)

hamboi-hamboi, sempat lagi update blog time2 suntuk masa cam hari nieh.. padahal esok ader dua paper nak kena jawab.. berbalik kepada topik di atas, yer memang tak dapat disangkal lagi, peneman aku pada musim-musim exam ialah, OXY 5.


*GOOGLE
sem nieh boleh dikatakan hampir tiap kali test ke quiz ke, presentation ke, memang akan ader aje jerawat 'comell' keluar beranak pinak atas muka aku nieh.. eventho muka aku tak flawless tapi aku tak mahu lah bergunung-ganang dengan jerawat..

so,tiap kali dah nampak kelibat jerawat kat kulit muke tue, pas mandi jek aku apply oxy 5 nieh.. memang pas tue rase cam berdenyut-denyut lah.. tapi yang leganya jerawat tue tak lah bertapak lama kat muke.. dlm 2 3 hari dah surut..orang kata dah cukup masak ye dak?

tapi tapi tapi, ada sesetengah kulit yang tidak sesuai tok gunakan produk nieh..macam muka aku kira sesuailah sebab tak de effect sampingan. dan lagi satu, bila aku bantai pakai oxy 5 nieh sebelum tidur, masa bangun tido tue perghhh, berminyak muke den.. paling berminyak dekat kawasan yang kita apply krim tuelah.. setakat tue, tue jela bende yang aku kureng suka dengan oxy 5 nieh.. yang lain-lain, HEBAD..

oklah, bui bui :)


bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

2 sayang blog lina:

Zaqya said... [Reply to comment]

best entri awk ! oxy ?? haha :). done follow u.. hit me back kayy.

www.pinklurvanderz.blogspot.com

Nurhusna Azidan said... [Reply to comment]

kak ngah ada quick acne gel lebih kurang oxy juga. if nk try gtau. stock tersedia sepanjang tahun... percuma ;)