Sunday, April 15, 2012

MADAM NURAIN TREAT : KENNY ROGERS ROASTER :)

 Assalamualaikum semua :)

ini cerita zaman purba ya rakan-rakan sekalian. telah berlaku kira-kira 4 dekad yang lepas..hahaha.. stop menipu amalina :P Madam Nurain treat Kenny Rogers masa lepas tamat paper Audit hari itu.. pada 31hb March.. sekarang berapa haribulan? oh, dah 15hb April  :P mari layan cerita 15 hari yang lepas yer..

paper Audit yang macam $*(^%##$ tue telah berjaya aku jawab dengan rasa sakit hatinya..harap-harap lulus lah yer..tue jek harapan aku. takot memang takot, tapi ape kan daya, past is past bebeh.

lepas tue bergegas lah balik umah sewa untuk tukar baju.. kalau bukan sebab nak main bowling hari tue memang aku tak tukar dah baju.. bantai jela dengan baju kurung tue g Times Square. bukan tak biasa buat, selalu dah pun aku pergi situ berbaju kurung.. kata Anak Malaysia, heee

sampai-sampai jek, madam pun xsampai lagi..jadi aku solat Zohor dulu..pas solat Zohor tue madam pun dah sampai..pesan lah pape yang patot.. aku amik ayam quater dgn 3 side dishes..mase tue jam dah nak dekat kol 3..lewat teramat sangat lah aku BRUNCH - breakfast plus lunch.. maka aku makan pun main-main lah. jom layan gambar :))



aku, ada , ecah
bff :)

ecah dengan jannah,
2-2 pakai baju kaler merah,
hampir xdapat nak beza kerusi dengan mereka :P

aku dengan ada
ada maju dah sekarang,
pakai samsung galaxy w woooooo
( air mineral aje yg jadi minuman aku pun)


cute sharina with pretty dalila :)

jannah, nina, abe, syafiq

atin :)
dier cantik, body perfect, pandai, tapi dier tak sedar kot semua tue , hee


nieh ader lagi geng yang pakai baju kaler kerusi :P
izati dengan ecah


picqa dengan mimi narisa :)

model yaya dengan sharina cute :) 

aishah anee n joff
congrats aishah sebab dah berhijab sekarang..
sebijik muka akak u :)

mdm nurain pon merah :)


dessert sedap :) dah kenyang pun still telan lagi..


masa berpisah, semua sedih,
aku cabut awal-awal lagi..haha

mereka semua rakan seperjuangan aku,
aku mengharapkan yang terbaik untuk mereka semua :')
ada jodoh kita bertemu lagi yer :))))


doakan yang terbaik untuk aku juga ya :)

BUIBUI

bace jek? komen lah cikit, dont shy-shy cat ;P

2 sayang blog lina:

whinxe said... [Reply to comment]

hihihi...cantik per aku berbaju merah disitu~lalalala

misshannajr said... [Reply to comment]

bestnyer....hehe btw akak folo awak tau :D